Claudia Neghină

Claudia Neghină

Unul dintre cele mai bine cotate topmodele, Claudia Neghina, a avut o ascensiune fulminantă din punct de vedere profesional începând cu 1999, când a câştigat titlul de Top Model România. A început ca model, însă, de la 14 ani!

Născută pe 4 ianuarie 1982, la Slobozia, Claudia avea doar 14 ani când câștiga concurs de frumusețe după concurs. Pe plan local. Apoi a fost desemnata Miss revista Femeia. Se întâmpla în 1997. După doi ani, în 1999, devenea Top Model România și obținea un contract cu agenția Why Not din Milano. A mers în capitala modei și a avut zeci de prezentari pentru creatori precum Valentino, Armani, Channel, Cavalli, Rocco Barocco (ultimii doi au venit și la Bucharest Fashion Week), Donna Karan, Etro, Mariella Burani etc. A participat la zeci, dacă nu sute, de festivaluri de modă internationale, a avut sute de shooting-uri în străinătate și a prezentat de nenumărate ori, în direct, evenimente la FashionTV International.

A fost desemnată de trei ori modelul anului în România: în 2003, 2004 și 2006. Din 2000 până în prezent a prezentat toate edițiile Bucharest Fashion Week, Miss România, Summer Fashion Festival, Premiile în modă și modeling și Gala Fotbalului Românesc. De asemenea, Claudia a moderat, împreună cu Ionel Stoica, emisiunea Fotbal Show de pe TVR.

A fost imaginea Mihai Albu, Passion du Brasil, Clara Rotescu, Ana Radu, Jaguar (timp de patru ani), Ten Life, Rockstar, Audi R8 și al celui mai important eveniment de modă din România – Bucharest Fashion Week; a apărut în videoclipuri ale unor artiști celebri români: Marcel Pavel (Frumoasa mea, Oare), Talisman (Tu ești vinovat), Monica Anghel (Vino, Vino) și a apărut pe coperta mai multor reviste printre care amintim Elle sau ProMotor.

Un sfat pentru tinerele aspirante la meseria de model ar fi, în primul rând, să aibă calitățile fizice necesare, apoi să fie consecvente în urmărirea visului, să fie serioase, implicate în ceea ce fac și să-și dorească din tot sufletul să ajungă cât mai sus! Foarte important pentru un manechin este să fie versatil, să adopte diferite atitudini în funcție de job-ul respective și nu în ultimul rând, odată ce au ajuns sus, să se mențină la acel nivel, căci deși e greu să reușești, este și mai greu și o adevărată provocare să te menții în top.

Un model trebuie să aibă respect de sine, imaginea fiecărei fete fiind practice cartea ei de vizită. Apoi, trebuie să fie foarte atentă cu aspectul fizic, să aibă grijă să fie mereu proaspătă, odihnită, să fie într-o bună formă fizică, să aibă o alimentație sănătoasă și așa mai departe….”

Claudia are dimensiuni care te trimit cu gândul la perfecțiune:  1,80 metri și 90-63-90.

 

 

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook