Claudia Neghină, fermecătoare la concertul lui Pavel

Claudia Neghină, fermecătoare la concertul lui Pavel

Claudia Neghină, unul dintre cele mai bine cotate topmodele ale României, i-a fermecat pe cei peste 5000 de spectatori prezenți la concertul extraordinar al lui Marcel Pavel din această seară.

Îmbrăcată cu o rochie superbă, semnată Ana Radu, și încălțată de Mihai Albu, frumoasa româncă a prezentat concertul „Very Classic” al lui Marcel Pavel, alături de realizatorul TV Cristi Brancu. Desemnată de trei ori modelul anului în România: în 2003, 2004 și 2006, Claudia Neghină a apărut, de-a lungul timpului, și în două clipuri ale îndrăgitului solist: “Frumoasa mea” și “Oare”.

Marcel Pavel a avut o prestație de nota 10, tenorul fiind aplaudat în picioare de spectatorii care au umplut până la refuz Sala Palatului din Capitală. De altfel, concertul va putea fi urmărit și la TV, pe Antena 3, în ziua de Paște.

marcel pavel, very classic

Născut în 1959 în localitatea Independenţa (jud. Galaţi), Marcel Pavel face parte dintr-o familie de muzicieni, tatăl fiind violinist. De altfel, o parte din educatia muzicală a primit-o de la Pavel senior. Fraţii săi sunt de-asemenea instrumentişti, Micky Pavel – saxofon, claviaturi, solo voce, Gigi Pavel – stabilit în Germania, saxofonist profesionist, Gina Pavel pianistă şi solistă vocală. Bunicul a fost un rapsod popular cunoscut și îndrăgit: Ion Taraş.

Deşi nu a fost niciodată direct implicată în muzică, Marcel Pavel consideră că îi datorează totul mamei sale.  Artistul și-a arătat pasiunea pentru muzică la vârsta de trei ani, când a început să bată la tobe. A început studiile muzicale la şase ani, în clasa a IV-a, înscriindu-se Scoala de Muzică şi Arte Plastice din Câmpulung Muscel, la violoncel şi pian – auxiliar. A urmat Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Piteşti, studiind în paralel în particular percuţia și fiind foarte atras de rock şi jazz-rock.

În prezent este compozitor și poliinstrumentist, cunoscând chitara bas, contrabasul, violoncelul, pianul și percuţia. Începând cu anul 1981, a susţinut nenumărate turnee în: Olanda, Germania, Italia, Belgia, Franţa, Elveţia, Austria, Polonia, Egipt, Israel, Statele Unite ale Americii, Spania, Portugalia, Grecia, Turcia, Cipru, Estonia și Republica Moldova.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Marcel Pavel: "Nicu Gheară mi-a schimbat destinul!" - FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*