Cinci designeri români, invitați la aniversarea clubului Privilege

Cinci designeri români, invitați la aniversarea clubului Privilege

Designerii Clara Rotescu, Andreea Dogaru, LouLou, Nausica și Cristiana Maria Purdescu sunt invitații speciali ai petrecerii prilejuite de aniversarea de 20 de ani a celui mai mare club din lume, Privilege – Ibiza.

Cinci dintre cei mai în vogă creatori români au fost invitați la Ibiza, alături de alți designeri internaționali, pentru a-și prezenta cele mai noi colecții vestimentare în cadrul unui show unic organizat de clubul Privilege sub numele de FashionTV Festival Ibiza, postul de televiziune FashionTV numărându-se printre invitații speciali. Era și normal de altfel ca cel mai mare club din lume să își asocieze imaginea cu cea mai tare televiziune de modă din lume, FashionTV, care transmite în 193 de țări situate pe tot mapamondul.

flyerCapul de afiș al prezentării de modă este ținut de Claudia Neghină și Ioana Francia, două dintre cele mai bine cotate topmodele internaționale, care vor defila, alături de alte modele din România invitate special în Ibiza pentru acest eveniment monumental.

Clubul Privilege din Ibiza este, potrivit Guinness Book of Records, cel mai mare club de noapte din lume, cu o capacitate de 10.000 de persoane. Este supranumit templul muzicii dance.

Dacă anul trecut, la Privilege au venit pentru a cânta și/sau mixa nume precum Wiz Khalifa, 50 cent, Markus Schulz, Red Foo, Solomun, John Digweed sau Peter Hook (New Order / Joy Division), în acest sezon au fost invitați Armin van Buuren (timp de 5 ani desemnat cel mai bun DJ din lume), Will.I.Am, Trey Songz, Hardwell, Sander van Doorn, Pete Tong, Deniz Koyu, Eric Prydz, 2ManyDJs, Laurent Garnier, Vitalic, DJ Oliver, Cristian Varela și mulți, mulți alții.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*