Cea mai nouă colecție Giada Curti, la BFW

Cea mai nouă colecție Giada Curti, la BFW

Giada Curti a trăit în elita modei încă de când era un copil. Bunica sa, Eva, care era proprietara unui atelier de renume, i-a transmis pasiunea și iubirea pentru această artă. Grație studiilor artistice, experienței dobândite și dragostei pentru călătorii, Giada își transformă visul într-un basm al ținutelor.

Modă și iubire – o combinație perfectă. În 2002 se mărită cu Antonio Curti, proprietarul atelierului ce îi poartă numele și care este, de aproape 50 de ani, un punct de referință al modei de înaltă clasă. Împreună transformă firma într-o marcă internațională. Mamă a 3 copii, face din familie și muncă cele 2 puncte cardinale ale vieții sale.

În iulie 2010 face parte cu succes din AltaRoma AltaModa, colecția sa bucurându-se de un real succes. Un eveniment care o plasează sus, în haute couture-le din Italia.

În februarie 2011 deschide Atelier Romana, situat pe Rampa Mignanelli, la doi pași de Piazza di Spagna unde își și prezintă noua colecție. Din acest moment cariera sa este în plină ascensiune, o succesiune de evenimente internaționale aducând-o în punctul de a-și etala rochiile pe covorul roșu  al marilor evenimente din Los Angeles, Cannes și Venetia, actori importanți alegând Creațiile Giadei Curti în filme și emisiuni tv.

Devine imediat protagonistă nelipsită a talkshow-urilor dedicate nunților, ca expert în domeniul modei, mii de mirese vizitând în fiecare an atelierele sale ce devin scena perfectă pentru nunțile cu ștaif din Italia.

Participă anual la Fashion Week-urile din New York, Moscova, Dubai, Miami, Toronto etc. ca oaspete de onoare și reprezentantă a modei italiene. Pentru Giada emoția modei este ca o povestire, un basm al experiențelor, un vis într-o atmosferă abstractă.

Așa zisul Haute Couture al Giadei Curti este unul sofisticat, extrem de intrigant și romantic. Creațiile semnate Giada Curti se află în cele mai elegante și exclusiviste boutique-uri din Italia și din străinătate.

Foto: Sorin Ioniță

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*