Catinca Colesniuc este ”Miss Boboc” Colegiul Naţional Ion Neculce

Catinca Colesniuc este ”Miss Boboc” Colegiul Naţional Ion Neculce

Elevă a Colegiului Național Ion Neculce, Catinca Colesniuc este fericita câștigatoare a titlului de Miss Boboc 2013. Este o fată inteligentă, energică și talentată și este pregătită să înceapă o carieră în lumea modei, alături de FashionTV România.

După o noapte incendiară și plină de surprize Catinca a oferit un interviu reporterilor FashionTV România, unde a vorbit despre pasiunile, activitățile şi planurile sale de viitor. Este născută pe data de 12 Iulie 1999, înălțimea ei este 1, 77 m.  iar măsurile 85-60-90.

  •  Ce pasiuni ai şi în ce activităţi eşti implicată?

Îmi place foarte mult să cânt, de aceea de aproape trei luni  fac canto. Îmi place, de asemenea, să dansez şi să scriu.

  • Caracterizează-te în trei cuvinte.

Sufletistă, sociabilă, creativă.

  • Ce înseamnă pentru tine tilul de Miss Boboc 2013?

Câștigarea titlului de Miss Boboc 2013, a însemnat pentru mine în primul rând o nouă experiență, o creştere a încrederii de sine, mai mult curaj în sensul bun al cuvântului, oportunitatea de a cunoaște persoane extraordinare, munca în echipă alături de prietenii mei trasformând competiția într-un spectacol de suflet.

În plus, cu titlul de Miss, am reușit să mă afirm şi să am ocazia să concurez la cel mai mare concurs de frumuseţe, Miss România, ceea ce reprezintă o şansă mare pentru dezvoltarea mea profesională şi umană.

  • Ce te-a determinat să participi la această competiție?

De la începerea liceului, o mulțime de colegi m-au îndemnat să particip, spunându-mi că am potențial dar și mari șanse de reușită. De ce să neg, și eu mi-am dorit să particip, nu aveam nimic de pierdut, doar o dată poți participa la Miss Boboc. Sunt mândră de noile realizări și şanse apărute prin prisma acestui concurs.

  • De ce ai ales Colegiul Naţional Ion Neculce?

După încheierea misiunii diplomatice la Roma, alături de familia mea, Liceul Ion Neculce a fost cea mai bună alegere pentru continuarea studierii limbii și culturii italiene (profil filologie bilingv italiană). Atmosfera liceului este una deschisă, dinamică, cu elevi și profesori entuziaști, ceea ce determină o bună energie între noi.

În ceea ce privește viitorul meu, încă nu am luat o decizie finală, dar mi-ar plăcea să devin o profesionistă în domeniul artei și designului.

 

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*