Cătălin Botezatu se antrenează la Sky Wellness

Cătălin Botezatu se antrenează la Sky Wellness

Deşi are 46 de ani, designerul Cătălin Botezatu nu-şi arată deloc vârsta. Cum face asta? Cu o dietă bazată pe legume şi fructe şi mergând la sală aproape zilnic.

bote-fiareFashionTV l-a surprins pe Cătălin Botezatu în această dimineaţă la Sky Wellness unde trăgea din greu la fiare, pentru a arde caloriile. După ce a asudat din greu, Bote s-a relaxat încercând să înveţe să joace golf.

 

 

 

 

Primul centru din România situat la înălţime, Sky Wellness, oferă servicii de top şi ridică standardele în materie de fitness. Din pasiunea pentru mişcare şi pentru o viaţă sănătoasă, Sky Wellness a transformat noţiunea de sport dintr-un mod de a petrece timpul liber într-un stil de viaţă adaptat cerinţelor actuale.

Înfiinţat în martie 2012, centrul de fitness s-a impus rapid pe piaţa locală ajungând un etalon în mintea şi sufletele celor ce iubesc sportul. Lansat în plină criză financiară, ambiţiosul proiect Sky Wellness s-a bucurat de succes şi s-a dezvoltat armonios datorită serviciilor la standarde internaţionale ce l-au recomandat ca fiind unul dintre cele mai competitive centre de fitness şi spa din capitală.

Miza acestui proiect ambiţios intitulat Sky Wellness, este să ofere publicului servicii de o calitate ridicată, într-un cadru plăcut astfel încât să te convingă să repeţi experienţa de health&wellness la înălţime în fiecare zi.

Ghidaţi de motto-ul “We Care for You” Sky Wellness si-a creat o echipa competitiva de antrenori, cu vasta experienta in ceea ce priveste sportul, care şi-au dedicat viaţa fitnessului. Premiile şi diplomele pe care echipa Sky Wellness le-a luat în cel aproape un an de zile de la înfiinţare sunt dovada faptului că am reuşit să facem din Sky Wellness mai mult decât un centru de fitness şi relaxare, un stil de viaţă.

sala fitness sky wellness

FACILITĂŢILE OFERITE DE SKYWELLNESS SUNT URMĂTOARELE:

  •  O zonă de fitness cu aparate de ultimă generaţie, TechnoGym
  • Doua studiouri polivalente de aerobic
  • Studio de spinning
  • Juice bar, cafenea,
  • Simulator de golf,
  • Centru SPA cu jacuzzi, saună uscată, HAMAM, centre de masaj şi duşuri emoţionale cu chromoterapie,
  • Zona de “recovery” special concepută pentru a oferi asistenţă şi antrenament personalizat în concordanţă cu ultimele tendinţe şi descoperiri în “smart fitness”.

Sala este dotată cu aparate de ultimă generaţie, identice cu cele folosite în cele mai renumite centre de fintness din întreaga lume. TechnoGym a fost prezent în sala de antrenament oficială folosită pentru Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 şi tot TechnoGym este prezent şi la Sky Wellness pentru a asigura un confort ridicat pe durata executării excerciţiilor.

sala

Sky Wellness înseamnă performanţă, iar performanţa înseamnă depăşirea limitelor. Împreună putem face din acest traseu unul cât mai plăcut astfel încât mişcarea şi sportul vor deveni parte din viaţa ta şi nu parte din rutina zilnică. Cucereşte şi fii în top-ul serviciilor wellness, fitness şi SPA pe terenul tău de antrenament la Sky Wellness.

Diferenţierea serviciilor pe o piaţă competitivă se face prin creativitate şi calitate, SPA-ul Sky Wellness le bifează pe ambele extrem de uşor. Cu un design futurist, structura sferică din beton-armat în care se află baia turcească depăşeşte 4 m în diametru şi este acoperită manual cu mozaic din sticlă de Bisazza. Luminat perimetral şi în interior cu leduri, hammamul este dotat cu un sistem automat de monitorizare şi de panică.
sala

LOCAŢIA

Situat în inima Bucureştiului, chiar la Piaţa Victoriei, Sky Wellness este singurul centru de fitness & SPA din România care îţi va permite să vezi Capitala de la aproape 100 de metri înălţime cu o panoramă de 360 de grade. Înconjurată de geamuri cu sisteme integrate de jaluzele, locaţia îţi asigură o privelişte de poveste ce îţi taie respiraţia de la primul moment.
Suprafaţa totală a centrului este de aproximativ 1300 de m2.

 

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Botezatu i-a inaugurat restaurantul lui Joseph Hadad - FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*