Campania Michael Kors Watch Hunger Stop

Campania Michael Kors Watch Hunger Stop

Fenomenul ceasurilor Michael Kors a luat cu asalt lumea modei, iar cele mai cunoscute fashioniste şi celebrităţi poartă la încheietură un ceas lucios şi aurit.

MK5055 este unul dintre cele mai apreciate modele, devenind un statement-piece care pare să rămână pe piaţă pentru încă câţiva ani buni. Doar în 2011, vânzarea ceasurilor Michael Kors a crescutcu 142%, iar dacă ar fi să ne luăm după statistici, doamnele nu se mulţumesc doarcu un ceas Michael Kors, ce preferă să le colecționeze, achiziţionând mai multe modele.

Iar dacă acest fenomen global nu vă convinge, atunci poate noua inițiativă a designerului american vă va schimba părerea. Campania Michael Kors Watch Hunger Stop este realizată în partneriat cu staruri de la Hollywood, vedete din lumea muzicii şi a modei, şi are ca scop strângerea de fonduri pentru United Nations World Food Programme. Pentru fiecare ceas vândut, 100 de copii în peste 70 de țări vor fi hrăniți.

Frumoasa viitoare mămică Halle Berry este prima vedetă care a răspuns pozitiv inițiativei, devenind purtătoarea de cuvânt a acestei campanii. (Adina-Laura Achim)

 

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. 13/04/2013 at 13:34

    Arata super ! Mari,masculine si totusi elegante aceste ceasuri.Si mai ales,perfect asortabile la orice tinuta,mai ales acum ca vine vara.Si pretul?

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*