Bucharest Fashion Week 1-6 decembrie 2015

Bucharest Fashion Week 1-6 decembrie 2015

Festivalul de moda numarul 1 in Romania, Bucharest Fashion Week, pregăteşte ediţia cu numărul 24. Săptămâna modei la Bucureşti va avea loc în perioada 1-6 decembrie 2015 la Ambasad`Or Events, Otopeni.

Timp de şase zile, Bucharest Fashion Week 2015 va aduce în lumina reflectoarelor designeri de pe toate continentele, cei mai în vogă designeri români, dar şi tinere talente.

Bucharest Fashion Week

Născut din pasiunea pentru modă și pentru frumos, festivalul Bucharest Fashion Week pregătește  pentru ediția din această iarnă un spectacol al eleganței, în cadrul căruia peste 30 de designeri români și străini vor prezenta ultimele lor colecții. Astfel, în perioada 1-6 decembrie, București devine capitala modei. În același timp, Bucharest Fashion Week 2015 va continua seria evenimentelor speciale, care sunt parte din tradiția festivalului: Miss România, Top Model România, Gala Fotbalului Românesc și Romanian Fashion Awards.

Evenimente speciale:

Miss România este etalonul concursurilor de frumusețe din România și se desfășoară anual în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week. Acesta este unul dintre cele mai importante concursuri de acest gen.

Top Model România este cel mai important concurs dedicat fotomodelelor din România. Prin acest eveniment, cele mai talentate modele din țara noastră au șansa de a fi prezentate principalelor agenții de modeling din lume.

Aflat la cea de a XIX-a ediție, Gala Fotbalului Românesc este evenimentul în cadrul căruia sunt premiate performanțele sportivilor și specialiștilor de pe băncile tehnice ale celor mai mari cluburi de fotbal din România și din întreaga lume.

Nu în ultimul rând, la Bucharest Fashion Week are loc în fiecare an și Romanian Fashion Awards. Aici sunt premiați designerii și specialiștii din industria modei românești, dar și vedetele și jurnaliștii din presa de specialitate care s-au făcut remarcați prin alegerile  vestimentare.

Bucharest Fashion Week este un eveniment independent al cărui obiectiv principal este acela de a promova industria modei din România. Cea de a XXIV-a ediție a festivalului dedicat modei românești se va desfășura la Ambasad`Or Events.

 

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*