BSB, colecția primăvară-vară 2014

BSB, colecția primăvară-vară 2014

Brand-ul BSB a prezentat în premieră colectia pentru sezonul primăvară-vară 2014. O colecție dominată de tonuri pământii, detalii metalice, imprimeuri și elemente etnice care te imbie să visezi la călatorii exotice în Sevilia, Mexico City sau Havana.

O parte esențială în colecție o constituie piesele în culori pastel, must have ale fiecărei veri. Imprimeurile navy se îmbină armonios cu cele florale și cu cele în dungi amintind de motivele specific asiatice.

Piesele colecției BSB primăvară-vară înseamnă forme relaxate care flatează silueta, topuri lejere ce alunecă peste pantaloni scurți de jeans sau de mătase, rochii fluide pentru fiecare zi sau pentru ocazii speciale, ținute create pentru a vorbi despre feminitate și senzualitate. Outfit-urile sporty care au cucerit fashionistele încă de la primul sezon BSB, alături de accesoriile în culori vii completează și de această dată o colecție marca BSB.

Compania BSB a fost înființată în anul 1980 și deține în prezent o poziție de lider în domeniul modei feminine, cu peste 100 de magazine proprii și fiind prezent în peste 200 de magazine multibrand din lume. Calitatea produsului final, rezultat al unor standarde înalte, designul și flexibilitatea în producție sunt elementele fundamentale ce au stat la baza succesului BSB. Acestea sunt punctele cheie pentru stabilitatea brandului  într-un mediu concurențial puternic, în care BSB deține deja o poziție dominantă.

Foto: Robert Marooni

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*