Botezatu va redesena noile uniforme TAROM

Botezatu va redesena noile uniforme TAROM

Cătălin Botezatu a dat lovitura! Designerul a câștigat licitația pentru a redesena noile uniforme ale piloților și stewarzilor companiei aeriene TAROM.

Compania a dorit o schimbare de look a vestimentației personalului său, așa că  a organizat o licitație la care au participat 31 de designeri, printre care și  Cătălin Botezatu. „Am ales modelele lui Cătălin Botezatu pentru că aduc uniformelor un plus de prospeţime, de eleganţă şi de optimism şi pentru că întrunesc cel mai bine toate elementele de identitate ale companiei Tarom. Suntem foarte bucuroşi să colaborăm cu un nume atât de cunoscut în mediul de design românesc şi internaţional, şi le mulţumim tuturor participanţilor pentru interes şi pentru implicare”, a declarat Christian Heinzmann, directorul general al companiei TAROM.

Potrivit declarațiilor designerului, va fi pastrată culoarea  bleumarin, însă vor fi adăugate elemente noi:  ”Am avut 750 de schițe.  Sunt respectate niște norme de material, culoare. Sunt onorat că m-au ales.  Sunt fericit că pot să-mi promovez țara cu uniformele mele„.

„A fost o surpriză pentru mine să aflu că modelele de uniforme propuse de mine vor ajunge să zboare deasupra a trei continente, în mai mult de 40 de destinaţii. În 2011 am lansat colecţia Aviator, au trecut doi ani de atunci, iar eu am rămas la fel de ataşat de latura aeronautică. Mă bucur că am fost desemnat câştigătorul concursului şi mă bucur că numele Cătălin Botezatu va ajunge printre nori”, a adăugat Botezatu.

Cătălin Botezatu a mai creat și costumele pentru personalul de bord al unei companii aeriene  renumite din Asia, dar și pentru căile ferate  franceze.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*