Botezatu i-a inaugurat restaurantul lui Joseph Hadad

Botezatu i-a inaugurat restaurantul lui Joseph Hadad

Unul dintre cei mai renumiți chefs din România, chef Joseph Hadad, a lansat aseară, în cadrul unui eveniment special, primul restaurant ce îi poartă numele.

Joseph, noul restaurant cu specific mediteranean-franțuzesc, a fost inaugurat alături de toți prietenii și apropiații celebrului chef.

Aflat în inima Bucureștiului, într-o casă cu istorie și dichis, redecorată într-un stil modern, restaurantul a fost finalizat integral într-un timp record, chiar înainte cu câteva ore de începerea evenimentului, după un maraton de muncă de aproape o lună. Restaurantul dispune de o capacitate de până la 170 de persoane, incluzând și o terasă spațioasă.

A fost un moment emoționant pentru mine, întrucât era un vis vechi al meu și încă nu îmi vine să cred că am deschis porțile. Pentru mine începe o nouă etapă a vieții mele. Țin să le mulțumesc în mod deosebit și celor doi prieteni și parteneri, fără de care ziua de astăzi nu ar fi fost posibilă, Raluca Sandu și Ziv Tetelman. Restaurantul nu este neapărat unul de lux, nu l-am gândit să fie foarte elegant, însă mâncarea va fi cu siguranță pe gustul celor mai mari gurmanzi”, a declarant chef Joseph Hadad.

La evenimentul de lansare au participat peste 200 de invitați, printre care nume cunoscute din sfera showbiz-ului, a diplomației, sportului, a afacerilor.

Personalități și vedete precum Mircea Sandu, Victor Pițurcă, Bela Kassai, Alina și Cristi Borcea, Cătălin Botezatu, Mirela Vescan, Mihaela Călin, Crina Abrudan, Ozana Barabancea, Andrei Aradits și Cosmin Selesi l-au felicitat pe chef Joseph Hadad pentru inițiativă. I-au fost aproape și colegii de platou de la show-ul Top Chef, difuzat de Antena 1, Nicolai Tand, Tudor Constantinescu și Alina Pușcas.

 

Despre Chef Joseph Hadad

Joseph deține secretele a peste 2000 de rețete sofisticate și, ca chef reputat al bucătăriei internaționale, a avut oportunitatea să creeze adevărate show-uri culinare pentru celebrități mondiale precum Bill Clinton, Francois Mitterrand sau Margaret Thatcher, pentru Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei și Prințul de Lichtenstein. Staruri de cinema și legende pop-rock au fost de asemenea oaspeții lui Joseph Hadad; printre aceștia, Robert de Niro, Madonna, Frank Sinatra, Michael Jackson și multi alții.

Din 1997 s-a stabilit în România, unde, vreme de 14 ani, a dezvoltat conceptul de “gourmet cuisine” la Casa Vernescu, ca Executive-Chef. Ulterior, din 2011, a dat curs unei noi provocări, devenind partener și Executive-Chef al restaurantului Aqua, din Herăstrău.

Din 2012, Chef Joseph Hadad face parte din juriul Top Chef.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Botezatu i-a inaugurat restaurantul lui Joseph Hadad | JosephHadad

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*