„Bohemiam spirit”, by Alexandra Indrieș

„Bohemiam spirit”, by Alexandra Indrieș

Creațiile „Alexandra Indrieș” captează esența luxului sofisticat, punând accent pe feminitate și senzualitate. Dragostea Alexandrei pentru modă a fost o pasiune pe tot parcursul vieții.

Crescând în Oradea, experiențele timpurii despre modă au avut loc alături de mama ei, al cărui stil propriu și eleganță au fost influențe majore pentru designer. Îndrăgostită de modă, Alexandra a fost încurajată să urmeze cursurile Universității Burgo din Milano. În timpul cursurilor, imaginația și creativitatea zburau mai mereu înspre rochiile de seară, pentru ocazii speciale și înspre cele destinate mireselor.

În 2011 a debutat cu prima colecție, denumită New Year’s Eve. Tot atunci, deschide showroom-ul din Oradea, urmând colaborarea cu mai mulți retaileri naționali și internaționali.

La Bucharest Fashion Week, Alexandra prezinta colectia „Bohemiam spirit” având ca sursă de inspirație Femeia – divinitate alegorică, inspiratoare a artelor, aducătoare de emoție celor din jurul ei. Colecția este formată din 20 de ținute ce urmărește linii mari, rochii lungi, sofisticate, ducându-ne cu gândul la femeia puternică dar totodată sensibilă, care reușește să atragă atenția prin eleganța sa. Piesele vestimentare prezintă o diversitate de culori, regăsim tonuri de nude, rozaliu, albastru și negru. Un joc delicat între transparență și structură, materiale prețioase precum mătasea, dantela, brocardul și catifeaua.

Rochiile devin prețioase nu doar prin coloritul și materialitatea lor, cât și prin detaliile aplicate manual. „Consider că în creațiile mele, creativitatea nu exclude latura funcțională a hainelor, însă fiecare element este dozat cu măsură astfel încât să existe un balans perfect între ceea ce aduc nou un tipar reconstruit și modul în care acesta răspunde nevoilor vestimentare ale celei care alege să îl poarte„, a declarat Alexandra Indrieș pentru FashionTV România.

Foto: Robert Marooni (www.worldup.ro)

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*