Bianca Drăguşanu pe podiumul Bucharest Fashion Week

Bianca Drăguşanu pe podiumul Bucharest Fashion Week

A devenit cunoscuta cu adevarat abia dupa ce a fost model la Bucharest Fashion Week. A avut relaţii cu Botezatu, Dani Olăroiu, Adrian Cristea. Acum este cu Victor Slav. Aţi ghicit, este vorba de Bianca Drăguşanu.

Chiar dacă nu are cursuri de specialitate, de câţiva ani s-a făcut şi designer vestimentar! Şi nu e o glumă! Drăguşanu chiar şi-a prezentat de câteva ori, ba pe la TV, ba prin cluburi, creaţiile sale vestimentare purtând marca bby.

 „Mie îmi plac foarte mulţi creatori din ţara noastră, Răzvan Ciobanu, Dana Budeanu şi Ana Radu. Sunt în colaborare cu o fabrică de vreo patru ani, avem aproximativ 150 de magazine în toata ţara. Sunt rochii foarte accesibile, niciuna nu depăşeşte 5-6 milioane. Sunt făcute exact după gustul şi sufletul meu„, spunea, mai ieri, Bianca Drăgușanu.

Am multe rochiţe sclipicioase, sub brand-ul meu. Fata lui Adi Minune a purtat o rochie de-a mea, e o femeie superbă. Rochiţele se pot purta la evenimente. Până la urmă, însă, o femeie trebuie să poarte atitudine„, a completat ea. FashionTV România vă prezintă câteva imagini de colecţie cu Bianca, pe când prezenta pe podiumul Bucharest Fashion Week.

 

 

 

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Cătălin Botezatu, designerul care a început ca manechin - FashionTV Romania

  2. Roxana Ilie sau dependența de operațiile estetice - FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*