BBY, prima apariție la BFW

BBY, prima apariție la BFW

BBY înseamnă o echipă tânără. Și ca orice echipă tânără, sunt plini de entuziasm, curaj și frumusețe. Zâmbesc mult. Și zambesc frumos pentru că au în echipă oameni care aduc un plus de efervescență. La Bucharest Fashion Week au uimit cu creațiile lor. 

Carte de vizită BBY:

Suntem în peste 60 de locații; deținem două magazine de fabrică, și putem acoperi majoritatea orașelor mari din România. Mai mult, intenționăm să fim prezenți și în afara țării.

Pentru că fiecare om este unic în felul său, noi ne propunem să “hrănim” personalitatea femeilor, creând mai mult decât un obiect vestimentar, ajutându-le să își expună frumosul în forma lui cea mai simplă, dar în același timp sofisticată.

Inovăm. Acesta este unul din motivele pentru care, clienții aleg BBY zi de zi. Inovând, BBY atrage atenția; astfel, devine o sursă de inspirație nu doar pentru clienții săi, dar și pentru alți producători din domeniu.

Ne plac oamenii “îndrăzneți” (Bold). Ne plac oamenii “frumoși” (Beautiful). Ne plac oamenii ca “tine” (You). Acolo unde vor fi oameni care au curajul să provoace frumosul, acolo vom fi și noi.

BBY nu este doar un brand. Nu este doar un magazin sau doar o vitrină. BBY este pasiunea noastră. Este implicare în fiecare centimetru și oferă oricui îmbracă BBY, șansa de a fi admirată. La BBY punem pasiune în tot ceea ce facem.

Unicitatea este frumosul nostru. Unicatul este promisiunea pe care o facem clientelor BBY. Această promisiune ne îndeamnă să găsim noi metode prin care frumosul să poată fi din nou accesibil. Inovând, îți aducem frumosul, în simplitatea lui.

Fiecare colecție ce face parte din brandul BBY este proiectată de designerii noștri punând accent pe modele inovatoare. Astfel, rezultă concepte și produse ce încorporează cele mai recente tendințe din moda internațională, precum și stiluri de îmbrăcăminte adaptate cerințelor consumatorilor locali.

Pentru noi, unicul clădește diversitate. Colectia BBY nu este dictată de anotimp, de vremea de afară sau de alte tipare; colecția BBY este construită pe baza emoțiilor, pe baza ocaziilor, evenimentelor, a stării noastre de spirit.

Rapid și accesibil, efervescent sau pasional, îndrăzneț sau curajos, oricum ai privi produsul BBY, el este conceput să devină extensia personalității tale.

Ca să înțelegi ce vor clienții trebuie să înveți să înțelegi oamenii. Clienții noștri sunt ca și echipa: tineri, efervescenți, fericiți, activi, pasionali, mondeni, de aceea ei simt că BBY li se potrivește“.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. "The Black Swan", by BBY | FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*