Antonio Urzi – de la Armani și Lady Gaga, la Mamaia

Antonio Urzi – de la Armani și Lady Gaga, la Mamaia

Antonio Urzi, designerul cu care Giorgio Armani a colaborat pentru a realiza o parte dintre costumele purtate de Lady Gaga în turneul său mondial Born This Way, vine la FashionTV Summer Festival Mamaia.

Îi veți putea vedea creațiile pe scena FashionTV din Piața Cazino Mamaia în weekend-ul 16-18 august, în cadrul International Fashion Weekend.

Lady Gaga este singura celebritate pentru care Armani a acceptat să creeze costume și ținute personalizate. S-a întâmplat anul trecut, când pop-starul a apelat la celebrul designer pentru o serie de costume spectaculoase de scenă.

Pentru realizarea unora dintre ele, Giorgio Armani a lucrat cu Antonio Urzi, un designer italian cu un stil unic, care combină materialele high tech, alternative și volumetriile arhitecturale. Costumele pe care le realizează Antonio Urzi par desprinse din filmele SF și sunt creații avangardiste, inspirate din lumea roboților, a creaturilor cibernetice.

Cariera de designer a lui Urzi debutează în 1991, prin costumele pe care a început sa le creeze pentru balerine, ținute inspirate de muzica electronică. În 1998, o cunoaște pe Natalia Estrada, o vedetă din Italia, cu care începe să colaboreze. În scurt timp, Antonio Urzi era deja un nume cunoscut în lumea showbiz-ului.

 

154532_10150732505229568_949399682_n.jpeg cyber-glam-1.jpg

 

Astăzi, este unul dintre designerii italieni extrem de interesanți și are colaborări cu diverse case de modă internaționale. La invitația FashionTV România, Antonio Urzi își va aduce creațiile avangardiste pe scena FashionTV Summer Festival din Mamaia, în weekend-ul dedicat designerilor internaționali.

lady-gaga1.jpg

Lady Gaga într-unul dintre costumele spectaculoase din turneul Born This Way

 

Toată această creativitate trebuie să aibă și o sursă de inpirație. EI bine, Urzi este unul dintre pasionații de OZN-uri, cosmos și explorarea spațiului.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. La moda vista da Urzì | Gruppo Teorema

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*