Antonia Roateş este Miss Boboc 2013 Şcoala Centrală

Antonia Roateş este Miss Boboc 2013 Şcoala Centrală

Antonia Roateș și Ana-Elena Grigore sunt doua dintre cele mai frumoase liceene ale Școlii Centrale. Prima, născută pe 4 iulie 1998, a fost aleasă Miss Boboc, iar cealaltă, născută la 21 februarie 1999, a primit banderola FashionTV și va participa, la începutul lui decembrie, la Miss România.

Acompaniată de hit-urile lui Grasu XXL, The Box Office, The Fifth Road și Unlimited Beat, Antonia a fost declarată, cu o majoritate covârșitoare, câștigătoarea Miss Boboc 2013 Școala Centrală. Printre pasiunile ei se numără teatrul și baletul. Ana-Elena, în schimb, este atrasă mai mult de engleză și de tot ceea ce ține de modă.

FashionTV România a realizat un scurt interviu cu cele două câștigătoare:

 

  • Ce pasiuni ai și în ce activități ești implicată?

Antonia Roateș: Pasiunile mele sunt teatrul și baletul. Teatrul este unul din cele mai frumoase lucruri ale pământului pentru mine, primul curs avându-l la vârsta de 7 ani, a avut un mare impact pozitiv asupra mea. Este extraordinară senzația de transpunere într-un personaj fictiv motiv pentru care mi-aș dori o continuitate în teatru și după terminarea liceului. Îmi doresc să merg la facultatea de actorie în America. Baletul este cea mai veche pasiune a mea. Am început orele de balet la vârsta de 3 ani însă din păcate, la vârsta de 6 ani am suferit un accident la abele glezne, iar în urma acestui eveniment neplăcut a trebuit să mă recuperez pe o perioadă lungă de timp. La vârsta de 13 ani am reluat cursurile de balet, cu toate că nu mai pot face o carieră din această pasiune, rămân mândră și verticală în fața acestei activități.

Ana-Elena Grigore: Îmi place mult limba engleză tocmai de aceea am intrat la o clasă de intensiv engleză. Mă relaxez ascultând ore în șir muzică, cu toate că nu cânt, sunt o consumatoare de muzică. O altă pasiune importantă pentru mine, pe care nu m-am gândit încă să o dezvolt în viitor este pe partea de beauty. Momentan sunt pasionată de make-up dar nu exclud hair style-ul. Ca și activități încerc să îmi petrec mult timp în aer liber. Generația noastră ușor ușor exclude această variantă, din păcate. Iar apoi înotul, este un sport sănătos pentru organismal uman.

  • Cum te-ai caracteriza?

AR: Eu sunt o persoană energică, mereu cu zâmbetul pe buze. Fiind o fire sociabila, întotdeauna mi-a plăcut să îmi fac prieteni noi, încerc să laș o impresie plăcută tuturor deși fiecare om interpretează într-un mod diferit acest lucru.Ca orice om, am și defecte, cred că faptul că vorbesc de cele cele mai multe ori puțin mai mult decât trebuie, ar fi unul dintre ele! Pentru familia mea sunt o bucurie, mă văd o învingătoare tocmai datorită personalității și atitudinii mele. Lupt întotdeauna pentru ceea ce îmi doresc și niciodată nu mă las bătută, nu sunt o persoană delăsătoare. Prietenii mei spun că sunt agitată și glumeață. Cât despre profesori, nu cred că și-au format încă o părere despre mine ținând cont că abia a început școala. Întotdeauna încerc să fiu atentă la ore, să nu chiulesc pentru a avea medii bune pentru o viitoare bursă la facultate. Sunt un copil isteț și încerc să învăț cât mai multe pe parcursul anilor de liceu.

AEG: Nu este frumos să te lauzi singură, dar vreau să cred că sunt o bună prietenă. Sunt o persoană implicată şi săritoare, încerc să îi ajut cât pot pe cei din jurul meu. Iubesc compania oamenilor şi sunt o  foarte mare iubitoare de animale pentru că acestea îţi oferă iubire necondiţionată indiferent de situaţie. Parinţii mă consideră centrul universului lor dar nici nu ar putea fi altfel. Sunt singurul copil, parinţii te iubesc oricum ai fi, tot timpul mă stimuleaza să fac mai mult şi să fiu într-o continuă evoluţie.

Prietenii spun despre mine că sunt o persoană bună, dornică să ajute mai tot timpul, ştiu să ascult şi să înţeleg, motiv pentru care întotdeauna îmi fac prieteni noi. Indiferent cum mă consideră ceilalti, tot impul voi avea aşteptări din ce în ce mai mari de la mine. Am o părere bună despre mine dar nu e suficient deoarece reuşitele în viaţă vin pe parcurs, iar pentru acest lucru trebuie muncă şi seriozitate.

  •  Ce înseamnă pentru tine acest titlu?

AR: Pentru mine acest titlu nu înseamnă ceva important, deoarece am participat făra a-mi face mari speranţe de a caştiga, dar ştiam că vreau să dau ce e mai bun din mine pentru a-mi arăta mie că pot să particip şi la concursuri de acest gen iar lumea să observe tipul meu de caracter. Se pare că mi-am atins scopul.

AEG: Pentru mine titlul oferit de FashionTV România este primul pas pe un drum care sper să meargă cât mai departe. Un început promiţător de care voi profita la maxim. Am dorinţă, disponibilitate şi entuziasm. Am participat la acest concurs din dorinţa de a simţi cum este  pe scenă sub lumina reflectoarelor şi pentru a şti dacă am potential pentru o carieră în modeling. Am vrut să văd dacă mă descurc, dacă pasiunea mea are şi un fundament şi pentru a mă distra şi da, a fost minunat!

  •  De ce ai ales Şcoala Centrală?

AR: Am ales Şcoala Centrală din mai multe motive. Primul este faptul că stau la 2 străzi de acest liceu. Al doilea motiv este faptul că fratele meu a fost în această şcoala din clasa a I-a până în clasa a 12-a şi mi-a sugerat această şcoală. În aceaşi ordine de idei, şi mătuşa mea a studiat aici. Cu alte cuvinte este o mică „tradiţie”. Al treilea motiv sunt feedback-urile pozitive primite. Am înţeles că este un colectiv foarte bun, acum pot confirma acest lucru. Nu în ultimul rând este faptul că Şcoala Centrală este un monument arhitectural şi mă simt minunat când mă gândesc că mă plimb printr-un muzeu aproape o zi întreagă.

AEG: Am ales Şcoala Centrală deoarece se pliază dorinţei mele de a face filologie intensiv engleză.  Este o şcoală bună, de care cu toţii suntem mândri. Mama mătuşii mele în vârstă de 94 de ani a studiat pe perioada liceului în Şcoala Centrală, lucru care pentru mine are o mare însemnătate deoarece când eram mică am păşit de nenumarate ori prin faţa acestei clădiri însoţită de parinţii mei neştiind că este un liceu. În momentul în care am aflat asta, mi-am dorit nespus să urmez studiile aici şi, după cum se vede, dorinţa mi s-a îndeplinit!

Credit foto: EVGENY GROMIK

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. eugenia roates
    19/11/2013 at 12:12

    Bine inteles ai meritat acest titlu deoarece esti si desteapta nu numai frumoasa si sper sa ajungi acolo unde iti doresti si meriti sa fi mii de pupicuri si BAFTA

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*