”Andreele” au câştigat la Miss Boboc Tudor Vianu

”Andreele” au câştigat la Miss Boboc Tudor Vianu

Andreea Ologeanu și Andreea Borlovan sunt cele două câștigătoare ale Balului Bobocilor organizat în Club ONE de Colegiul Național Tudor Vianu. Atmosfera a fost întreținută de Maximilian, Dj Sava & Raluka și Grasu XXL.

Andreea Borovlan (născută la 28 noiembrie 1998)a fost desemnată Miss Boboc, în timp ce Andreea Ologeanu (născută la 1 aprilie 1998) a câștigat banderola FashionTV România.

 

  • Ce pasiuni ai și în ce activități ești implicată?

Andreea Ologeanu : Hobby-ul meu este dansul. Am practicat  dansul modern timp de 7 ani.

Andreea Borlovan: Pasiunile mele sunt muzica, dansul și sportul. În momentul actual nu sunt implicată în nicio activitate.

  • Cum te-ai caracteriza în câteva cuvinte?

A.O.: Sunt o fire ambițioasă, încrezătoare, veselă, dar puțin cam încăpățânată. Familia este mândră de mine și de rezultatele obținute. Sunt sociabila și îmi place să fiu înconjurată de prieteni. Mă consideră o fire sinceră, optimistă și mereu cu zâmbetul pe buze. Profesorii au o părere foarte bună despre mine deoarece sunt silitoare și premiantă în același timp.

A.B.: Mă consider o persoană destul de deschisă , amuzantă, carismatică, ambițioasă și emotivă. Defectele mele sunt încăpățânarea și orgoliul . Familia mă consideră o persoană foarte amuzantă și echilibrată. Prietenii mei știu că sunt foarte deschisasi oricând au o problemă pot apela la mine .

  • Ce înseamnă pentru tine acest titlu?

A.O.: Mă bucur foarte mult că am trăit această experiență și sunt mândră de titlul oferit de FashionTV România. Această experiență mi-a dat mai multă încredere în mine. Am participat la acest concurs deoarece îmi place competiția și sunt o luptătoare.

A.B.: Pentru mine titlul de Miss Boboc C.N Tudor Vianu 2013 înseamnă destul de mult ținând cont că și sora mea a participat la Miss în anul 2008 și a și a câștigat. Titlul de Miss Boboc rămâne în familie!

  • De ce ai ales Colegiul Național Tudor Vianu?

A.O.: Am ales Colegiul Național Tudor Vianu pentru că este un liceu renumit, cu elevi excepționali, care își cunosc țelul în viață.
A.B.: Am ales C N Tudor Vianu pentru că este un liceu de prestigiu cu profesori buni și care îmi poate oferi un viitor ,având de oferit multe inclusiv activități extrașcolare.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*