Andreea Raicu: „Sunt bună în pat. Pot să dorm toată ziua”

Andreea Raicu: „Sunt bună în pat. Pot să dorm toată ziua”

Vedeta Prima TV a lansat o nouă linie de tricouri în cadrul colecţiei Tssshirt by Andreea Raicu. Cu o grafică nouă şi amuzantă, modelele reiau cele mai populare mesaje ale liniei Tssshirt şi le transformă în declaraţii de stil pentru iubitoarele modei.

Cele patru mesaje care se regăsesc pe tricourile din noua colecţie Tssshirt by Andreea Raicu stârnesc zâmbetul şi imaginaţia celor care dau cu ochii de ele: I’m good in bed. I can sleep all day long (Sunt bună în pat. Pot să dorm toată ziua), I’m not 30. I’m 18+12 years of experience (Nu am 30 de ani. Am 18 ani +12 ani de experienţă), Don’t hate me ‘cause I am different (Nu mă urâ pentru că sunt diferită), I can’t fake it. Can you take it? (Nu pot să mă prefac. Poţi să accepţi lucrul ăsta?).

Proiect dedicat memoriei bunicii 

Această linie de tricouri este un proiect special, care îmi este foarte drag şi pe care îl dedic memoriei bunicii mele. Când am lansat linia, în urmă cu 5 ani, am fugit la eveniment direct din spitalul unde era internată bunica mea. Au fost singurele ore în care m-am despărţit de ea în perioada în care a fost bolnavă. Îmi amintesc cât de mult m-au ajutat toţi oamenii dragi care mi-au fost alături atunci; au venit atât de mulţi încât şi acum, când îmi amintesc, mă emoţionez”, şi-a amintit Andreea.

Vedeta de televiziune, care prezintă la Prima Tv emisiunile “Regina cumparaturilor”  şi “Mi-s de la țară”, a decis să relanseze colecţia de tricouri în colaborare cu un tânăr designer talentat: „În ultima vreme, am fost des întrebată ce se mai întâmplă cu Tssshirt. Aşa că la începutul acestui an m-am decis să relansez linia în amintirea bunicii mele. Am reluat mesajele care s-au bucurat de popularitate, mesaje vesele, optimiste, care îmi amintesc de spiritul ei pozitiv. În plus, sunt foarte bucuroasă că tânărul designer Ancuţa Sarca mi s-a alăturat în acest proiect şi a surprins foarte bine în grafica pe care o semnează esenţa acestei colecţii. Iar colaborarea noastra continuă, aşa că vor urma noi modele”, spune Andreea Raicu citată de adevărul.

Tricourile sunt disponibile pe shop.andreearaicu.ro, platforma online de shopping gazduită de www.andreearaicu.ro

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*