Andreea Dogaru isi deschide magazin de prezentare in Capitala!

Andreea Dogaru isi deschide magazin de prezentare in Capitala!

Veste nemaipomenita pentru fashionistele din Capitala: designerul anului 2014 in Romania, Andreea Dogaru, isi deschide showroom in Bucuresti!

Desi vand foarte bine online, consider ca a sosit momentul sa deschid un magazin de prezentare si in Bucuresti. In cateva saptamani veti afla toate detaliile„, a declarat Andreea Dogaru in exclusivitate pentru FashionTV Romania.

Potrivit bfashionweek.com, Andreea Dogaru a debutat în anul 2010 în lumea designerilor vestimentari români, devenind în scurt timp un nume foarte apreciat în România. În 2013 a fost desemnată cel mai bine cotat designer al anului, iar in 2014 a primit titlul de cel mai bun designer din Romania, in cadrul evenimentului Romanian Fashion Awards.

Cu o viziune artistică deosebită, ea valorifică în creaţiile sale atât partea creativă a modei, cât şi pe cea comercială creând piese inedite ca design realizate pentru a fi purtate şi în afara scenei. Andreea Dogaru se joacă mai mereu cu structurile şi formele astfel încât să pună în valoare trupul feminin şi să evidenţieze eleganţa şi misterul acestuia.

rochii Andreea Dogaru

Site: www.andreeadogaru.com

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*