Andreea Diaconu, în noul catalog Victoria’s Secret

Andreea Diaconu, în noul catalog Victoria’s Secret

Supermodelul român Andreea Diaconu, unul dintre cele mai bine cotate manechine ale momentului, este imaginea noii colecţii Pink semnate Victoria’s Secret.

Românca apare în noul catalog al colecţiei şi, contrar aşteptărilor celor familiarizaţi cu brandul Victoria’s Secret, imaginile nu sunt acelea ale „îngeraşilor” teribil de sexy, cu aripi şi lenjerie intimă minusculă, ci înfăţişează o adolescentă rebelă, aparent îndrăgostită de hainele lejere pe care le poartă.

Victoria’s Secret anunţa în octombrie 2002 că va lansa pe piaţă o nouă colecţie de lenjerie, Pink, destinată tinerelor cu vârste cuprinse între 15 şi 22 de ani. Strategia celebrului brand viza atragerea adolescentelor către magazinele proprii.

Sub marca Pink, Victoria’s Secret vinde lenjerie intimă, pijamale, produse de înfrumuseţare şi accesorii care, potrivit reprezentanţilor companiei, fac tranziţia spre colecţia mai sofisticată şi deja celebră a brandului.

Curtată de Vogue

Andreea Diaconu s-a născut la Bucureşti pe 28 martie 1991. S-a lansat în modă la o vârstă fragedă şi, în scurt timp, a devenit unul dintre cele mai apreciate modele din România. A fost remarcată de stiliştii Katie Grand şi Grace Coddington care au lansat-o în cariera internaţională.

Fără să se fi hotărât, la început, în legătură cu cariera pe care şi-o doreşte, Andreea a încercat să îşi continue studiile, făcând în acelaşi timp primii paşi în cariera de model şi primele şedinţe foto. Aşa cum a povestit românca într-un interviu, această „viaţă dublă” a făcut să fie chemată în biroul directorului care, ţinând în mână revista „Pop”, i-a cerut o explicaţie pentru faptul că a lipsit de la cursuri, motivând că este bolnavă, participând însă în acelaşi timp la o şedinţă foto.

Decizia definitivă cu privire la carieră a venit odată cu stabilirea sa la New York, având-o ca model pe ucrainiana Daria Werbowy şi fără a uita de prima sa dragoste, karate. Prima sa apariţie pe un mare podium de prezentare a fost la New York Fashion Week, când au fost prezentate colecţiile primăvară-vară 2007. Au urmat colaborări cu designeri şi case de modă celebre, precum Chanel, , Chanel, Dolce & Gabbana, Isabel Marant şi Giorgio Armani, pentru colecţia primăvară-vară 2013.

Sursa: Libertatea

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*