Andra Turcanu a creat LouLou în 2008

Andra Turcanu a creat LouLou în 2008

Creat în 2008 de către designerul Andra Turcanu, LOULOU este unul dintre cele mai dorite brand-uri din România atunci când vine vorba despre prezentari, show-uri sau evenimente mondene.

În anul 2011 LOULOU a deschis primul magazin de lux în Pipera, una dintre zonele rezidenţiale ale Capitalei. În primăvara acestui an LOULOU a deschis cel de-al doilea magazin în Dorobanti, urmand ca în luna iunie sa deschidă şi cel de-al treilea magazin, în Constanţa. În toamnă, LouLou intenţionează să deschidă cel de-al patrulea magazin, în Băneasa Shopping City.

În 2012 Casa LOULOU a primit statutul de Furnizor al Casei Regale, ca semn de recunoaştere şi apreciere a calităţii produselor oferite. Acordarea calităţii de Furnizor al Casei Regale implică un înalt standard al produselor şi serviciilor, constanţă, seriozitate şi înalt profesionalism din partea companiei.

Brandul românesc LOULOU şi-a prezentat colectia Toamnă-Iarnă 2013-2014 la prestigiosul salon internaţional de prêt-à-porter de la Paris, Who’s Next, care a avut loc la sfârşitul lunii ianuarie a.c. Deşi prezent pentru prima dată la un astfel de eveniment, LOULOU a fost unul dintre brand-urile “new in” care s-au bucurat de atenţia organizatorilor, a presei, dar, mai ales, de cea a reprezentanţilor magazinelor cu renume mondial.

În urma participarii la ediţia de iarnă a salonului de prêt-à-porter Who’s Next 2013, oameni de afaceri din industria modei din ţări precum Rusia, Kuwait, Spania, Belgia, Franţa, Olanda, USA, Dubai, Bahrain, Paraguay, Suedia, Austria, Arabia Saudită sunt acum partenerii LOULOU.

Pe parcursul acestui târg internaţional de modă, designerul Andra Turcanu, creatoarea brand-ului românesc LOULOU, a avut diverse întâlniri cu oameni de afaceri, jurnalişti şi personalităţi din industria modei din Franţa şi Italia. Datorită statutului de Furnizor al Casei Regale, dobândit în 2012, designer-ul Andra Ţurcanu a fost invitata specială a Sylvanei Lorenz, scriitoare, artistă şi PR-ul marelui creator de modă Pierre Cardin de mai bine de 15 ani, la reşedinţa acesteia din Paris. La întâlnire au participat şi A.L.R. Prinţul Paul şi Prinţesa Lia ai României.

În perioada 14-17 martie 2013 brand-ul românesc LOULOU a fost prezent la Târgul Internaţional de Modă “Fashion Industry” din Saint Petersburg, Rusia.

De asemenea, în perioada 12-18 aprilie 2013 LOULOU a fost unul dintre cele 3 branduri românesti care au fost invitate să participe la Kazakhstan Fashion Week. Misiunea Economica a avut loc sub patronajul Ministerului Economiei si Asociaţia Patronală Bucharest Fashion District.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*