Anda Adam vorbește despre relația sa cu Țîră

Anda Adam vorbește despre relația sa cu Țîră

Anda Adam (33 de ani) este  enervată de mulţimea de articole mincinoase care au apărut în presă pe seama relaţiei sale cu fotbalistul Cătălin Ţîră (18 ani).

Sunt nevoită să apelez pentru prima dată la  un comunicat de presă care tratează viața mea personală, motivul principal fiind  neadevărurile apărute în mass media în ultima perioadă, informații false și  atitudini dureroase.

Relația mea cu Cătălin Ţîră ține strict de intimitatea mea, iar dacă aceasta  reprezintă, prin absurd, o informație de interes public, atunci am rugămintea ca  ceea ce se scrie să fie bazat pe adevăr, nu pe invenții sau pe declarații ale  unor terți.

Este cunoscut, cred, faptul că mi-am construit cariera pe forțe proprii fără  să mă afirm pe spatele unor relații cu diverși bărbați mai mult sau mai puțin  celebri! Am avut relații de lungă durată pe care nu le-am expus în presă într-un  mod abuziv. Poate acesta este motivul pentru care s-au croșetat multe minciuni  în jurul vieții mele private.

95% din ceea ce s-a scris în ultimele trei  luni despre mine și presupusele mele relații amoroase sunt neadevăruri. Nu am  oferit declarații și nu am povestit nimănui despre relația mea cu Cătălin Țîră,  nu am vorbit cu presa nici telefonic, nici pe mail pe seama acestui subiect. 

De când l-am cunoscut pe Cătălin am ieșit o singură dată la masă într-un loc  civilizat, de calitate. Prin urmare nu am mers în cluburi, baruri, pizzerii de  lângă Dragonul Roșu sau alte localuri despre care s-a speculat în presă.

Nu fumez, nu beau și știu foarte bine ce înseamnă să faci sport de  performanță deoarece am crescut într-o familie de sportivi, tatăl meu fiind fost  antrenor de înot al echipei Steaua. Subliniez aceste lucruri pentru că am  observat că sunt transformată de unii și alții într-o influență negativă asupra  carierei lui Cătălin.

Îl susțin moral, îl ambiționez în ceea ce trebuie să facă. Am maturitatea de  a cunoaște ce înseamnă viitorul profesional al unui individ. Am muncit și am  crescut pe propriile forțe încă din perioada adolescenței și știu cât de  important este să fii focusat pe ceea ce ai de îndeplinit.

Revenind la cele scrise în presă în mod eronat, nu am declarat niciodată că  am fost la Roma, că am locuit în apartamentul lui de acolo și nici că la Roma am  cunoscut-o pe mama lui. În plus, consider lipsită de acuratețe diferența de  vârstă dintre cea a mamei lui și a mea, nefiind de 13 ani, așa cum s-a scris, ci  de 20.

Cât despre fotografia în care apărem amândoi sărutându-ne, publicată în  presă, ea a fost, probabil, trimisă de unii apropiați care au văzut-o la  profilul contului lui de whatsapp messenger.

Ultimul lucru pe care l-as face este de a apărea în compania lui Cătălin și  de a stârni o serie de articole care nu fac altceva decât să ne afecteze  liniștea intimă.

O relație personală trebuie să rămână personală, indiferent că îi apaține  unui om cunoscut public sau nu. Atît timp cât eu nu doresc să vorbesc despre  acest subiect, înseamnă că ce apare în presă poate fi cu ușurință alterat.

Am dreptul să mă bucur de momentele frumoase din viața mea fără a le  împartăși în mod public„, se arată în comunicatul de presă trimis de Anda Adam, desemnată anul trecut, la Bucharest Fashion Week, cea mai fashion cântăreață din România.

 

Foto: Libertatea

 

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*