Ana Geoană: Îmi place la nebunie modellingul

Ana Geoană: Îmi place la nebunie modellingul

Ana Geoană este, cu siguranță, una dintre cele mai frumoase fete de demnitari. Mai nou, fata lui Mircea Geoană a facut reclamă unei colecții de rochii elegante, sofisticate.

Ana Geoana

Ana Geoană, fiica senatorului Mircea Geoană

Este tânără (doar 17 ani), este frumoasă, și din ce mai dorită de designerii din țara noastră. Aşa se face că zilele trecute fiica senatorului  Mircea Geoană a participat la lansarea unei colecţii de rochii clasice, în  cadrul căreia a pozat ca model. “Este prima prezentare pe care o am pentru o casă de modă. Îmi place la  nebunie modellingul, dar doar să-l fac în timpul liber”, a declarat Ana pentru Libertatea.

Fata ţine mult la silueta ei şi ne-a mărturisit că are grijă la alimentaţie  şi aleargă de câte ori are ocazia prin Parcul Herăstrău din Capitală alături de  mama ei.

Mergeam şi la sală, dar acum mă dedic învăţatului, fiindcă sunt în clasa a  XI-a şi trebuie să mă pregătesc din timp pentru facultate”, ne-a mai spus  sârguincioasa elevă la Liceul Jean Monnet care vrea să dea la Drept.

Rochiile purtate de Ana Geoană valorează între 850 de lei şi 1.800 de lei.

Am folosit elemente şi tehnici ale croitoriei clasice şi le-am transpus în  materiale fine şi preţioase”, ne-a declarat Andreea Mărcuţă, creatoarea  colecţiei M. Marquise.

 

 

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*