Alina Pușcău, pictorial incendiar în FHM

Alina Pușcău, pictorial incendiar în FHM

Stabilită la New York, Alina Pușcău (31 de ani) este protagonista unui pictorial incendiar în numărul din aprilie al revistei FHM .

alina puscauTraiul greu de acasă a determinat-o pe Alina să-şi ia lumea în cap şi să-şi  câştige singură existenţa. Iar şansa i-a surâs în 1998, după ce a câştigat,  datorită frumuseţii izbitoare, concursul Elite Model Look. A ajuns în Statele  Unite, la New York, unde locuieşte şi acum, şi se poate mândri că a colaborat cu  celebrul designer avangardist Jean Paul Gaultier. Toate aceste performanţe  profesionale, care i-au asigurat un trai de viaţă decent, nu au făcut-o însă să  uite copilăria marcată de neajunsuri şi de scandaluri.

Alina Pușcău şi fraţii ei au asistat neputincioşi, ani la rând, la agresiunile  verbale şi fizice ale tatălui lor, ţinta lui principală fiind sărmana lor mamă. Frumoasa brunetă a fost curtată la greu de bărbaţi bogaţi şi a bifat relaţii de  notorietate cu celebrul regizor american Brett Ratner, cu actorul american Vin  Diesel, dar şi cu pilotul de Formula 1 Eddie Irvine. În numărul lunii aprilie al  revistei FHM, ea vorbeşte despre planurile sale, despre foştii iubiţi, dar şi  despre dorul de ţară.

Joacă rolul unei sclave într-un film

Alina Puşcău a fost distribuită într-un film care va rula şi pe marile ecrane  din România, rol obţinut după pictorialul fierbinte din Playboy-ul american.  Este vorba despre o nouă variantă a celebrei pelicule “Conan Barbarul”, în care  românca noastră îi dă replică actorului Jason Momoa. Alina interpretează rolul  unei sclave care va fi salvată de Conan şi căruia, în semn de recunoştinţă, îi  oferă o noapte fierbinte de amor.

 

Sursa: Libertatea

 

 

 

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*