Alexandru Ciucu îl îmbracă pe Principele Albert de Monaco

Alexandru Ciucu îl îmbracă pe Principele Albert de Monaco

După ce a realizat costume premium pentru Regele Mihai, Principele Radu, Regele Simeon al Bulgariei, Alexandru Ciucu a devenit designerul Principelui Albert de Monaco.

Designerul român i-a creat acestuia, la cerere, un costum elegant pe care i l-a înmânat personal în cadrul unei întâlniri de la palatul din Monte Carlo.

Designerul roman a croit un costum albastru-bleumarin dintr-o ţesătură nobilă de pashmina cu mătase. Pashmina este o ţesătură foarte fină de caşmir, provenită din lâna unei specii rare de capre din zona muntilor Himalaya. Croiul ales este clasic, la un rând, cu doi nasturi şi pantaloni fără falduri.

Alexandru Ciucu şi Principele Albert de Monaco

Alexandru Ciucu şi Principele Albert de Monaco

M-a bucurat foarte mult că a acceptat să îi facem costumul păstrând micile detalii care particularizează o creaţie Alexandru Ciucu. Capacele de la buzunarele sacoului şi buzunarul de la piept au o uşoară asimetrie, gândită special ca să poţi distinge o creaţie Alexandru Ciucu, chiar dacă nu vezi eticheta. A ales, de asemenea, şi o cămaşă albă din cel mai fin bumbac egiptean”, mărturiseste designerul.

Creaţia a fost înmânată chiar în incinta sălii de oaspeţi a palatului princiar. La momentul înmânării costumului, mai exact la cea de a patra întâlnire, Prinţul Albert a fost extrem de încântat de cum îi venea costumul, cu atât mai mult cu cât urma să aibă foarte curând o întrevedere privată cu preşedintele Franţei, Francoise Hollande.

În cadrul vizitei, Alexandru Ciucu i-a oferit Prinţului Albert o sticlă de vin roşu românesc, iar Prinţesei Charlene o ie românească cusută şi brodată manual.

Prinţesa s-a bucurat foarte mult de cadou, mai ales că i-am aratat în câte moduri se poate purta o astfel de cămaşă populară. Ca răsplată, mi-au scris împreună câteva gânduri frumoase în Cartea de Onoare pe care o adusesem cu mine”, a spus Alexandru Ciucu.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. 10 moduri în care bărbaţii îşi compromit imaginea - FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*