Aceasta este cea mai scumpă rochie din lume!

Aceasta este cea mai scumpă rochie din lume!

Designerul Debbie Wingham a creat o rochie încrustată cu 2.000 de pietre preţioase şi evaluată la preţul de 13,8 milioane de euro.

Cea mai scumpă rochie din lumeŢinuta stilizată semnată de designerul Debbie Wingham a declanşat un val de uimire în rândul adepţilor haute couture, care au găsit preţul piesei vestimentare un pic piperat. Tânăra Wingham nu este o novice în industria modei de lux. În anul 2012, designerul a dezvăluit pe podiumul de la Kiev o rochie decorată cu 50 de diamante negre care cântărea 13 kilograme şi a fost evaluată la preţul de 4,135 milioane de euro.

Ultima creaţie a tinerei britanice este inspirată de veşmântul purtat de femeile din lumea arabă, numit abaya, o piesă lejeră pe care designul şi atenţia pentru detalii a lui Debbie Wingham au transformat-o în cel mai scump articol vestimentar de pe piaţă. Rochia ce pare să dezvăluie întreaga cultură a Orientului Mijlociu este decorată cu cea mai rară şi mai scumpă piatră din lume, un diamant roşu evaluat la aproximativ 6 milioane de euro.

Creaţia manuală a designerului britanic va fi expusă în Dubai, oraşul considerat un simbol al luxului şi extravaganţei, drept cea mai scumpă rochie din lume.

În ultimii şapte ani, rochiile semnate de tânăra Debbie Wingham au fost purtate de celebrităţi precum Kate Winslet, Hilary Swank, Amy Smart, Katherine Jenkins şi Rebecca Ferguson, semn că gustul şi talentul creatoarei sunt apreciate la adevărata valoare.

 

Sursa: Adevărul

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook
  1. Trucuri despre cum să te îmbraci să pari mai slabă - FashionTV Romania

Leave a reply

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*